poniedziałek, 23 czerwca 2008

Snowgoons - Black Snow (2008)

01. The Curse (feat. King Magnetic, Charon Don & Reef The Lost Cauze)
02. Black Snow (feat. Ill Bill & Apathy)
03. Casualties Of War (feat. Smif-N-Wessun & Respect Tha God)
04. Who? (feat. Outerspace)
05. Hold Up (feat. R.A. The Rugged Man,Lord Lhus & Savage Brothers)
06. This Is Where The Fun Stops (feat. Reef The Lost Cauze)
07. Starlight (feat. Viro The Virus)
08. Knockatomi Plaza (feat. Side Effect)
09. Pay Attention (feat. Decay, Astonish & Scheme)
10. Server Justice (feat. Killah Priest, Rasul Allah & Richard Raw)
11. Still Got The Ammo (feat. Main Flow, Godilla, El Da Sensei & J. Sands)
12. Ride On (feat. Defari, Maylay Sparks & Sondro Castro)
13. Incite A Riot (feat. King Magnetic & Adlib)
14. Lost (feat. Respect Tha God, Block MCcloud & Doap Nixon)
15. Still Waters Run Deep (feat. Supastition)
16. Raining (feat. Brainstorm, Edo G & Jaysaun)
17. Sick Life (feat. Sick Jacken, Cynic & Bacardi Riam)
18. The Storm (feat. The Boom Bap Project)
19. Avalanche Warning (feat. Pacewon, Nervous Wreck & Adlib)
20. The Hatred (feat. Slaine, Singapore Kane & Lord Lhus)
21. Helpless (feat. Equinox)


3 komentarze:

koutun pisze...

Tak się właśnie zastanawiałam czy wrzucisz to w końcu :D Nawet miałam Ci dziś napomknąć :) I jeszcze Immortal Technique kochany, pozdrawiam.

Martin Kvasny pisze...

czyjs ;P

Andrea pisze...

ehy ehy this file zip have a password, tell me what is it!!! mrrew81@gmail.com or andrea_malandugno@hotmail.com